Jalapeno Margarita Recept

Kryddig och söt, det här är en Margarita för den semi-äventyrliga andan. Värmen den här drinken ger är faktiskt subtil, och det beror på användningen av den sötare reposado tequila kontra en unaged blanco. (Don Julio är en av de bättre alternativen.) Sötheten hos den cognacbaserade Grand Marnier och agave nektar hjälper också till att kväva jalapenos spiciness, vilket gör drycken väldigt välsmakande och tilltalande.

Det hjälper också betydligt om du tar bort frön från peppar i förväg, eftersom det är där det mesta av värmen kommer ifrån. För denna dryck, skiv peppar och ta bort den vita magen och alla frön. Detta kommer att låna en smaklig peppar smak med mindre krydda och du kan alltid använda färre skivor som passar din smak. I de flesta fall kan en jalapeno användas för att skapa minst två drycker.

Ett försiktighetsspråk: När det gäller en drink som använder peppar, kan du försöka "hur varmt kan jag göra den här" utmaningen - låt oss bara säga att att dricka alltför kryddiga saker är mycket annorlunda än att äta dem!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Muddle jalapeno i en cocktail shaker .
  2. Tillsätt resterande ingredienser och is.
  3. Skaka bra .
  4. Stam in i en highball glas över is eller i ett cocktailglas utan is.
  5. Garnera med en jalapeno.

Recept artighet: Don Julio Tequila

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 72
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 6 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 5 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)