Inre Scoop Cocktail Recept

Jag undrar om du har tänkt på att lägga Jagermeister till din Root Beer Float än? Tja, Erin Sullivan från The Third Man i New York City gjorde det och det är nästan för mycket roligt.

Inside Scoop är inte lika enkelt som att lägga ett skott av Jagermeister till den klassiska barndomsdrinken (även om det inte är en dålig idé). Det är lite mer komplicerat och ska vi säga sofistikerade än det.

Drycken börjar med en misting av Chartreuse i en tumbler, bygger sedan likör, root beer och glass på normalt flytande sätt. Det fylls sedan av med rotbullar och ett uttryck av apelsinolja. De första och sista stegen är små, men de är viktiga för att få drycken till en ny smaknivå och de är lätta att göra det är värt lite extra insats.

För bitterarna finns det ett antal recept online för hemlagad rotbjörnsbitter och en av de bästa kommersiella alternativen du hittar är Sarsaparilla Dry Bitters från Bad Dog Bar Craft.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Spraya ett stenglas med Chartreuse.
  2. Tillsätt kyld Jägermeister och root beer.
  3. Lägg till skopa av vaniljglass på toppen.
  4. Dash glass med rot öl bitter.
  5. Uttryck en orange twist över toppen och kasta bort.

Recept Courtesy: Jagermeister

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 148
Totalt fett 5 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 35 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)