Hur kan vi hålla kosher på Walt Disney World i Orlando, Florida?

Fråga: Hur kan vi hålla kosher på Walt Disney World i Orlando, Florida?

För att få ut det mesta av din vistelse på Walt Disney World i Orlando Florida, behöver du planera förbi. Förutom att planera de bästa attraktionerna för din familj att besöka, är det viktigt att planera dina måltider. Och när du håller kosher och inte kan mata din familj någonstans du vill ha på Disney, är det särskilt viktigt att undersöka var du kan hitta koshermatsal i parkerna.

Lär dig var du kan hitta koshermat i Disney.

Svar: Att hålla kosher på Walt Disney World är inte för svårt. Min familj åt frukost i vårt hotellrum innan vi lämnade parken, som vi höll disponibla porslin, spannmål och mjölk i vårt hotellkylskåp. På samma sätt packade vi tilltugg och smörgåsar till lunch som vi bar in i parken med oss. Dessutom kunde vi köpa OU-certifierade mjuka pretzels och drycker inom parkerna. Och på kvällen åt vi koshermiddag på restauranger inom Disney Parks.

Kosher Dining på Walt Disney World: Counter Service, Inga avancerade bokningar behövs

Var och en av Walt Disney World Floridas fyra parker innehåller en restaurang som erbjuder koshermat utan förvarning.

När du går in i en av ovanstående fyra restauranger kan du be om en koshermeny vid räknaren. Måltider val är tenderar att vara hamburgare, korv, makaroner och ost och liknande. Förutom huvudrätten har måltiderna en grönsakssnittsdisk, stärkelsefett, rulle och efterrätt. Disney koshermat, alla Glatt kosher, förseglas i plastförpackningar.
Eftersom restaurangarbetarna behöver värma varje måltid individuellt i en mikrovågsugn, kan det vara lite att vänta på att få måltiderna när du beställer dem vid räknaren. Så det är en bra idé att skicka en familjemedlem framåt med 10-15 minuter för att beställa koshermat till hela familjen. Kosher Dining på Walt Disney World: Bordservice, Advanced Reservations Needed
Du kan beställa koshermat på de flesta Walt Disney World Resort-bordsservicestauranger som tar emot reservationer. Nyckeln är att ringa (407) WDW-DINE eller (407) 939-3463 minst 24 timmar i förväg. Några av restaurangerna kräver att kosherbeställningarna görs 48 timmar i förväg. Ett kreditkort krävs för att garantera matservering. För en minnesvärd och unik Disney-upplevelse kan Kosher Character Dining och Dinner Shows arrangeras. Teckenmatning betyder att Disney-tecken, som Cinderella eller Winnie the Pooh, gör rundor i restaurangen där du äter, slutar vid bordet för att säga hej och ta bilder tillsammans med dig. Middagshow, som Mickey's Backyard BB eller Hoop-Dee-Doo Musical Revue, inkluderar sång och dansunderhållning medan du äter. För att reservera koshermåltid vid dessa speciella matupplevelser, föreslår jag att ringa (407) WDW-DINE eller (407) 939-3463 minst 72 timmar i förväg. Disney inbjuder någon med särskilda kostförfrågningar till SpecialDiets@DisneyWorld.com eller ring ( 407) 824-5967.