5-Ingredient Slow Cooker Pulled Pork Recipe

Denna lätt långkokta fläskkött tillverkas med bara 5 ingredienser. En fläsk axelbröd (eller Boston butt) är långkokt till perfektion med lök. Fläsken är strimlad och då är den färdig med kommersiell eller hemlagad grillsås. Detta är utmärkt festpris. Håll bara den strimlade fläsken varm i den långsamma kokaren för att servera, och låt dina vänner och familj samla sina egna smörgåsar.

Skaka anbudet, saftigt fläsk och sätt tillbaka det i långsam spis för servering. Har delade bullar redo för gäster, tillsammans med coleslaw , dill pickle skivor och bakade bönor .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera hälften av de tunt skivade löken i botten av långsam spis; lägg till fläsk och vatten, tillsammans med kvarvarande lökskivor.
  2. Täcka och koka fläsk på LOW i 7 till 9 timmar eller 4 till 5 timmar på HIGH värmeinställningen.
  3. Töm vätska från långsam spis; strimla eller hugga köttet grovt och kassera överflödigt fett.
  4. Sätt tillbaka fläsk i långsam spis. Lägg till grillsås och hackad lök.
  5. Täck och koka på LOW i 2 till 4 timmar längre. Rör ibland.
  1. Servera med varma delade bröd och coleslaw.

Betjäningsförslag

Pulled fläsk serveras traditionellt med coleslaw som en toppning eller på sidan, tillsammans med dill pickles, extra grill sås och bakade bönor. Lägg till en potatisallad för en stor måltid eller hoppa över tradition och servera smörgåsar med pommes frites eller rostad potatis.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 531
Totalt fett 27 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 172 mg
Natrium 647 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 1 g
Protein 48 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)