Honung kärnmjölk middagsrullar

Vem älskar inte hemlagad middagsrullar med sin jätte doft och mjuk och inbjudande konsistens? Honung och kärnmjölkslag lägger till extra smak och konsistens på dessa härliga rullar.

Kärnmjölkrullarna kan bakas i vilken form du vill. Använd muffinkoppar, bakplåtar eller bakpannor för rullarna. Som de flesta bröd fryser dessa rullar vackert. Vikta in och frys i fryspåsar och ta några ut när du behöver dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor mixskål eller skålen i en stativblandare kombinerar du allmjölksmjölet, omedelbar jäst, honung, salt, kärnmjölk och smör. Blanda ingredienserna med hand eller med degkroken tills den är väl kombinerad. Öka blandarens hastighet till medium och slå i ca 10 minuter tills degen är jämn och elastisk. Alternativt flytta degen till en lättmjölkad yta och knä för hand i ca 10 minuter, tills det är smidigt och elastiskt. Stänk med små mängder mjöl för att hålla degen sticka när du knådar.
  1. Sätt degen i en stor, generöst smörgad skål och vrid så att alla sidor av degen är lätta belagda med smöret. Stänk lite mjöl, täck med plastfolie och låt degen stiga upp på en varm, uttagsfri plats i ca 1 1/2 till 2 timmar. Det borde vara ungefär dubbelt i bulk.
  2. Ta degen ut till en lättmjölkad yta, knäda några gånger och form sedan efter önskemål. För pannrullar formas i 24 snyggformade bollar. Rikla rullarna jämnt i en lätt smord 13x9x2-tums bakpanna. Det kommer att finnas ett litet utrymme mellan raderna. Alternativt, efter att degen har delats i 24 delar, dela varje bit i 3 stycken, rulla i bollar och sätt 3 bollar i var och en av 24 muffinkoppar.
  3. Se Fine Cookings instruktioner för att forma degbollar för middagsspår.
  4. Täck panan / panarna med en handduk och låt degen stiga i ca 30-45 minuter, eller tills degen har fördubblats i bulk.
  5. Förvärm ugnen till 375 F.
  6. Ta bort handduken från rullarna.
  7. Kombinera ägget med 1 matsked vatten och vispa att blanda.
  8. Torka försiktigt rullarna på rullarna med äggtvätt, lägg sedan på vallmofrön eller sesamfrön, om de används.
  9. Baka rullarna i ca 18 till 22 minuter, eller tills det är fint brunt. Den inre temperaturen bör registreras runt 185 ° F till 190 ° F.

Expert tips

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 162
Totalt fett 6 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 42 mg
Natrium 695 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)