Hemlagad Salted Pecannons

Varje gång jag är värd för en fest måste jag ha minst en skål med mina egna hemlagade saltade pekannötter eller andra nötter. Jag inser ingredienserna är enkla, men åh så läckra. Jag får så många komplimanger när jag gör dem. Du kommer också att få komplimanger, om du gör dina egna saltade nötter.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 grader F. Läng ett sidigt bakplåt med aluminiumfolie. Hitta en plats att kyla dina nötter. Lägg en bit tidning och täck sedan med pappershanddukar.

Placera muttrarna i en stor skål. Tillsätt smält smör och blanda tills muttrarna är helt belagda. Tillsätt saltet och rör om igen. Se till att saltet gör det genom hela skålen med muttrar. Sprid muttrarna i ett skikt i det färdiga bakplåten.

Baka muttrarna i 15 till 20 minuter. Rör muttrarna ibland. Kyl dem i pannan i 15 minuter på kylstället. Överför muttrarna till pappershanddukarna för att kyla helt. Förvara ** de saltade nötterna i en lufttät behållare.

Anteckningar i marginen:

* Du behöver inte begränsa dig själv till pecannötter eller valnötter. Idag kan du köpa alla typer av rånötter. Du är bara begränsad av din fantasi.

** Speciellt under julhelgen kanske du vill göra upp flera satser. De fryser vackert i en lufttät reseabel plastpåse.

Min dotter tycker om att ge saltade nötter som gåvor. Hon blandar de saltade nötterna med sugared nuts . Hon lägger dem i konservburkar fyllda med rutor av fint tyg och bundet med koordinerande band.

Mer söta och smarta behandlingar:

Jordnöts- och Pretzelbark
Ta några nötter och några pretzels, täck dem med choklad och du har det här receptet. Namnet slags påminner mig om att gå till ett basebollspel.

Crockpot Peanut Clusters
Om du inte har gjort dessa tidigare måste du göra det. De gör den perfekta presenten och de kan vara mycket beroendeframkallande. De är så lätta att göra. Lägg bara ingredienserna i en crockpot med bara de låga och höga inställningarna. Det tar bara en timme o

Barking Crackers
Det här är en sådan bisarr matkombination. Vem skulle ha genom att använda sodakakor som bas för smör, brunt socker och choklad skulle smaka så gott.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 843
Totalt fett 85 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 31 mg
Natrium 1,167 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 8 g
Protein 17 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)