Pork Rib Marinade

Denna marinade använder en utsökt fläskgnid kombinerad med majssirap och ättika för att skapa en smakfull fläskfisk marinade. Om du inte vill använda majssirap, använd alltså en god kvalitet lönnsirap, agave sirap eller till och med honung. Men kom ihåg att använda någon av dessa kommer att ändra smak av det ursprungliga receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medium skål, kombinera alla ingredienser inklusive gnidning. Rör försiktigt tills de flesta gnidningsämnena har införlivats i vätskeblandningen. Låt blandningen stå i 10 minuter före användning.
  2. Marinera revbenen över natten i en stor återförslutbar väska eller en stor bakfat. Se till att revbenen är jämnt belagda och vänd ibland för att omfördela marinaden. Grill eller rökribben enligt anvisningarna.
  3. Om du gör det i tid, lagra du bara marinade i en lufttät behållare i kylskåpet fram till 7 dagar efter förberedelsen. Innan du använder, ge blandningen en bra omrörning och använd enligt ovan.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 613
Totalt fett 24 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 171 mg
Natrium 175 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 0 g
Protein 55 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)