Hawaiian potatisallad

Denna potatisallad med hawaiisk stil innehåller sausad Spam för extra smak. Det här receptet kräver lätt skräppost, men om du är ett fan av regelbunden skräppost, använder du det i alla fall.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta 6-7 koppar saltat vatten (ca 1 tesked salt) för att koka i en stor kruka.
  2. Skala och skör potatis i stora bitar, lägg till i kruka och koka i 15-20 minuter. Potatis bör vara öm, men fortfarande lite fast när den är kokt.
  3. Tappa och placera potatis i en stor skål med kallt vatten och 1-2 koppar is i 10 minuter. Tappa potatis en andra gång och skär i 1/2-tums bitar. Avsätta.
  4. Medan potatis kyler i isbad värms 1 matskedolja i en stekpanna och lägger till tärningar.
  1. Stek på mediet tills det är guldbrunt och lite krispigt på alla sidor. Avlägsna från värme och skopa på en panna eller tallrik fodrad med pappershanddukar.
  2. I stor plast- eller glasskål, kombinera salladsdressingredienser. Lägg till potatis, skräp, 3/4 persilja (reservera resten för garnering), skräppost och grönlök.
  3. Använd en stor kökssked, kombinera försiktigt alla ingredienser. Skrupa ut i serveringsrätt och topp med resterande persilja.
  4. Skydda med plastfolie och låt potatisallad svalna i kylskåp i 2 timmar före servering. Kan göras upp till 24 timmar i förväg.