Hawaiian Pork Chops

Grilling ananas bringar verkligen ut sötmen och lägger till ett helt nytt lager av smak. Dessa fläskkotlett får en smak av smak och en extra dos av sötma.

Vad du behöver

Hur man gör det

Tappa ananas och häll 1/4 kopp / 60 ml saften i en skål. Kombinera med sojasås , vegetabilisk olja, lök, vitlök och brunt socker . Placera fläskkotletter och ananasskivor i en stor återförslutbar väska. Häll marinade blandning över toppen. Förseglingspåse och kylskåp i 2 timmar.

Förvärm grillen. Ta bort fläskkoteletterna från marinade och sätt på varm grill. Koka i ca 15 till 20 minuter eller tills det är gjort (intern temperatur på 165 grader).

Vrid halvvägs genom tillagningstid (första 8-10 minuter) och bast med marinaden. Kassera eventuella kvarvarande marinade efter bastning. Placera ananasskivorna på grillen under de senaste minuterna och laga i 2-3 minuter eller tills det är brunt på ytan. Översta fläskkotletter med ananasskivor, ta bort från grillen och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 665
Totalt fett 37 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 171 mg
Natrium 1,373 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 2 g
Protein 59 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)