Ground nötkött och ris fylld Kål Rolls Recept

Detta fyllda kålrulle receptet är en italiensk-amerikansk twist på en östeuropeisk klassiker. Förutom smaklig biff suger riset i fyllningen upp alla läckra smaker som kålrullarna sakta bromsar.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor mixskål kombinerar du nötköttet , ris, ägg, persilja, vitlök, salt, svartpeppar, cayennepeppar, smör och Worcestershire sås. Blanda mycket bra med dina händer eller en träsked tills den är helt kombinerad. Täck och kyla tills det behövs.

Ta en stor kruka med vatten till koka. Sänk försiktigt kålhuvudet i vattnet. Som kålen simmers, börjar löven lossna och kan dras av med ett par tangar.

När varje kålblad löser sig, ta bort det från det kokande vattnet och i en skål med kallt vatten. Du behöver cirka 12 stora löv. Boka resten av kålen.

När kålbladet är klart, dela biff- och risblandningen i 12 stockar. Placera köttet längst ner på kålbladet (där stammen är tjockaste) och rulla upp, vik i sidorna när du rullar. Riset kommer att expandera, så rulla inte för hårt. I en gryta, rör ihop köttbuljongen, vattnet och tomaten, och låt dem simma över medelhög värme.

Täck botten av en stor holländsk ugn eller en annan djuprödspanna (med lock) med några av de kvarvarande kålbladen. Placera 6 av kålrullarna. Topp med löken och 1/2 av den heta tomatblandningen. Tillsätt detta lager, de sista 6 rullarna och resten av tomatblandningen. Skydda med eventuella kvarvarande kålblad. Vid behov tillsätt vatten så att kålrullarna täcks av cirka en tum vätska.

Täck och baka i en 350 F graders ugn i 1 timme 15 minuter. Avlägsna från ugnen och använd en gaffel för att testa en av rullarna för att se om riset är kokt. Om det behövs mer tid, lägg till mer vatten, täck och koka i ytterligare 15-20 minuter, eller tills riset är ömt. När du är klar, ta bort och låt vila täckas i 30 minuter innan du serverar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 381
Totalt fett 23 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 108 mg
Natrium 722 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 4 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)