Smält-i-din-mun kärnmjölk köttfärs recept

Det här enkla köttfärsreceptet lever säkert upp till sitt namn. Kärnmjölket arbetar med sin smarta magi för att göra detta köttfärs öm och gott. Detta fantastiska receptet är färdigt med ett glansigt brunt sockerglasyr som är ett perfekt komplement till det smakrika köttet.

Vad du behöver

Hur man gör det

Smält smöret i en sautépanna, på medium värme. Tillsätt lök och sauté i ca 5 minuter, eller tills det är genomskinligt. Ta bort från värmen, rör om vitlöket och låt svalna till rumstemperatur.
Förvärm ugnen till 325 grader F. I en stor skål lägg till nötköttet, löken och alla resterande köttfärs ingredienser. Blanda för att införliva. Lätt smörja botten av en grön stekpanna med några droppar olja. Våt händerna med kallt vatten och bilda meatloaf-blandningen i en loafform, ca 6 tum bred, ca 3 till 4 tum hög. Bak i 30 minuter. Medan det är bakning kombineras brunt socker, ättika och Dijon senap i en liten skål för glasyren. Efter 30 minuter avlägsnar köttloven från ugnen och sprida glasyren jämnt över toppen med en sked. Om du vill kan du lägga lite av glasyren på sidorna, men det mesta ska gå på toppen.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 518
Totalt fett 22 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 188 mg
Natrium 1,186 mg
kolhydrater 32 g
Kostfiber 1 g
Protein 46 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)