BBQ Beef Ribs

Det här är ett enkelt sätt att förbereda läckra, klibbiga nötkreatursribbar på grillen. Kom ihåg att hemligheten för indirekt grillning är att se till att maten inte får någon direkt värme alls. Du måste rotera revbenen ibland för att jämnt laga dem. Såsen i receptet är enkel, men ändå läcker. Detta kommer snabbt att bli en av dina favoritgåvor till grillad nötköttskiva.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Trim överflödigt fett från nötkreatursribben. Kombinera salt, peppar och cayenne. Gnid över revbenen. Förvärm grillen och förbereda för indirekt grillning med en dropppanna. Placera revbenen på grillen över dropppannan och stäng locket. Koka i ca 3 till 3 1/2 timmar över en medium låg indirekt värme (försök att hålla temperaturen under 265 F / 130 C).
  2. Förbereda sås kombinera lök, honung, ketchup, chili peppar, vitlök och senap i en kastrull. Värm över en medelhög temperatur, omrör till jämn och värmd genom. När revbenen är nästan färdiga matlagning, börja borsta såsen på dem tills du får en tjock beläggning.
  1. När du har kokat igenom, ta av från värme och låt stå i 5 minuter. Skär i enskilda revben och servera. Gör lite extra sås för att servera på sidan.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1484
Totalt fett 60 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 27 g
Kolesterol 515 mg
Natrium 1,278 mg
kolhydrater 61 g
Kostfiber 2 g
Protein 171 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)