Grillad S'mores Flatbread

Denna unika dessertpizza kombinerar flatbread med de läckra och enkla smakerna av s'mores . Den tillfredsställande graham cracker crumble, smält choklad och marshmallows kommer att hålla dig tillbaka för s'more. Denna maträtt kan förberedas när som helst på året, men det är perfekt för sommar och höst. Koka upp den här på din nästa samla och njut av svaret.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm grillen för medium hög värme.
  2. På en lättmalet yta, rulla ut pizzadegen i avlång form av nästan 1/8 "tjock. Överför till en mjölad skärbräda.
  3. När grillen är helt uppvärmd, sätt platta på grillen i ca 2-3 minuter, eller tills den har några grillmärken och börjar bli brun. Ta bort från grillad kokad sida uppåt och sätt på en stor, ren skärbräda och låt svalna i ca 5-7 minuter medan du förbereder smulan.
  1. Krossa grahamkakor i matprocessorn eller på pergamentpapper med en rullpinne. Överför till en medium skål och tillsätt smält smör, socker och kanel. Om du föredrar att använda mer kanel, lägg till ytterligare 1/8 tesked eller 1,75 ml. Rör för att kombinera och lägga åt sidan.
  2. Nu är den kokta sidan av flatbread fin och cool. Var försiktig, sprida marshmallow creme på den kokta sidan. Se till att du inte får någon för nära kanterna eller det smälter och brinner på grillen. Därefter fördela graham cracker smidigt på toppen av creme jämnt. Gör detsamma med chokladchips och mini marshmallows.
  3. Minska värmen till medium och placera flatbread på grillen, okokt sida neråt. Stäng locket och låt koka i 3-5 minuter, eller tills marshmallows och choklad har smält smält. Titta på förbränning och justera värmen i enlighet med detta.
  4. När du har kokat igenom, använd en stor spatel, ta försiktigt ut plattbröd från grillen och sätt på ett skärbräda. Låt sitta i 10 minuter, eftersom ingredienserna blir alltför varma att njuta av med en gång. Skär diagonalt i bitar och servera.
  5. Förvara rester i en lufttät behållare i kylskåpet. Rewarm före servering för bästa resultat. Du kan också lägga till andra objekt till flatbread som passar din smak. Ersätt med vit choklad eller topp med färska skivade jordgubbar.