Grillad kyckling och Avokado Flatbread Sandwich

Vi älskar alla när vi kan hitta ett sätt att kopiera ett favorit menyalternativ hemma. Denna smörgås är inspirerad av en av de mest populära objekten på menyn på Longhorn Steakhouse, en kyckling och avokado flatbread som är full av smak men också mycket barnvänlig. Den grillade vikta flatbreaden är fylld med tomater, avokadospridning och Jackost och en fantastisk röd chili ranch dressing.

Receptet på såsen gör mycket mer än vad du behöver för denna smörgås, men du kommer förmodligen att göra mer än en av dessa (och du vill lägga såsen på alla slags kött och smörgåsar och använda det för ett dopp för grönsaker-kort sagt, du kommer gärna ha extra!).

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. För att göra flatbread, blanda avokado med en gaffel i en liten skål och sprida sig på plattskivan.

  2. Topp med skivor färsk kyckling, tomat och strimlad ost.

  3. För att göra dressingen, i en liten skål, kombinera majonnäs, kärnmjölk och röd chili sås och vispa tillsammans.

  4. Blanda vitlök- och lök- och havssalt på ett skärbräda med baksidan av en sked för att skapa en pasta. Tillsätt vitlökspasta och torr senap till kärnmjölksblandningen och vispa väl för att kombinera. Tillsätt gräslök, persilja, dill och nymalt svartpeppar och vispa bra för att kombinera.

  1. Vid punkt kan du dysa lite av dressingen (en matsked eller två) över smörgåsen, fäll smörgås i hälften och grilla smörgåsen i en panini-maskin, eller du kan värma ett gjutjärn eller grillpanna över medelhög värme öppna smörgås (utan dressing) i pannan, värm brödets botten, överför den till under förvärmd pannkaka och låt osten smälta, torka på förbandet och fäll smörgåsen i hälften. Servera varma.

Också vara säker på att kolla in 5 grillade pizzor som slår av dina sockor, minägg, tomat och spenat Flatbread Pizza , två ost och sundried tomat Pesto Naan Pizza , rökt Mozzarella och Prosciutto Grillad Pizza och Mini English Muffin Pizza.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1912
Totalt fett 135 g
Mättat fett 36 g
Omättat fett 37 g
Kolesterol 207 mg
Natrium 2 074 mg
kolhydrater 111 g
Kostfiber 12 g
Protein 67 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)