Grillad Kyckling Broccoli Stir-Fry Recept

Ett nytt år innebär ofta nya matvanor, men ditt upptagna schema kan få dig att nå uttagningsmenyn. Sluta ringa och slå ner telefonen - du behöver inte beställa! Min Grillad Kyckling Broccoli Stir-Fry låser i alla dina favoritsticksmak och kokar snabbare än det tar för leverans.

Genom att grilla kycklingen, ser vi till att dessa läckra bett är ett lättare alternativ än deras friterade kusiner. Rörsteg behöver inte vara skrämmande, och du behöver inte nödvändigtvis en wok. En typisk grill ger denna snabbare än att ta bort maträtten till liv.

Amerikanerna har utvecklat en kärlek till "kinesisk skräpmat", så vi bestämde oss för att lätta upp denna maträtt. Grillad mat har inte bara en läcker, rökig smak, men den klipper också på den mängd olja som används i hela skålen. Vi använde en mycket liten mängd olivolja i vårt recept av just denna anledning .

Så foodies, stanna in, sparka upp dina fötter och slappna av. Du kan ha en god måltid på bordet som är utsökt och bättre för dig.

Kokens anmärkning: När det gäller stekning måste värmen vara hög. Och eftersom det är väldigt lite tillagningstid är det viktigt att alla ingredienserna är monterade i förväg. Håll allt åtskilt i skålar baserat på hur mycket tid de behöver vara i din wok. Att skära dina lökar, kött och paprika i lika stora delar ger en mer jämn tillagningstid. Du kan också försöka ersätta brunt ris för vitt ris. Denna lilla förändring kan göra receptet ett ännu smartare alternativ.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll den italienska dressingen i en plastpåse med blixtlås och tillsätt kycklingen.
  2. Marinera i 2-3 timmar i kylskåpet.
  3. Förvärm en grill eller grill inomhus till högt.
  4. Borsta en grillkorg (eller grillpanna) med olivolja.
  5. Ta bort kycklingen från marinaden och lägg den i grillkorgan.
  6. Förkasta förbandet.
  7. Skär kycklingen i 3 minuter på varje sida.
  8. Tillsätt broccoli, rödpeppar, grön paprika, gulpeppar och rödlök i korgen och laga i 2-4 minuter.
  1. Smaka med kryddor och salt och peppar, smaka på.
  2. Servera över riset och garnera med färsk basilika och hackade cashewnötter eller jordnötter, om så önskas.