Grillad Fylld Turkiet Bröst Med Getost, Bacon Och Svamp

Detta är en trevlig förändring från den traditionella rostade kalkon. Dessa läckra kalkonbröst är fyllda med svamp, getost, bacon och mer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm grillen för hög värme.
  2. Skölj kalkonbröst och klappa torrt med pappershandduk. Placera ett plastplastfolie under och över kalkon, så att det är täckt.
  3. Platta kalkonbröst jämnt med tunga pan eller kökshandduk.
  4. Kram överflödig vätska från upptinad spenat.
  5. Grovhack och lägg till svamp, solrosfrön, getost, peppar, muskot och ägg.
  6. Ta bort kalkon från plastfolie och krydda med malet vitlök och svartpeppar. Fyll bröst med fyllning och vik, var noga med att hålla intakt. Använd garn eller tandpetare för att hålla bröstet stängt. Topp med baconskivor.
  1. Placera kalkonbröst på en stekpanna. Ställ in över brännarna som inte är påslagna. Detta kommer att indirekt koka kalkon.
  2. Stäng locket och låt koka tills de inre temperaturerna når mellan 160 och 165 grader F / 70 till 75 grader C. Vanligtvis ca 20 minuter per pund.
  3. Ta bort kalkonbröst från grillen, täck och låt stå i 10 till 15 minuter. Kassera bacon, garn eller tandpetare innan du serverar dem.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 586
Totalt fett 23 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 282 mg
Natrium 2,575 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 2 g
Protein 72 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)