Glutenfri Herbal Bröd Dressing Recept

Vårt glutenfria örtfyllnadsrecept är ett bra exempel på hur glutenfria kockar kan anpassa traditionella recept till glutenfria recept som passar till en fest som alla kan njuta av. Prova att använda vårt läckra glutenfria rosmarin valnötbröd i detta fyllningsrecept. Det lägger till stor konsistens och smak för fyllning recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Sprid brödkubborna i ett lager på två stora bakplåtar. Baka i ca 12 minuter eller tills kuberna är torra, men inte bruna.
  3. Låt brödbitarna svalna. Placera kylda kuber i en stor blandningsskål.
  4. Smält smör i en stor kastrull över medelhög värme. Tillsätt lök och selleri och sauté i ca 10 minuter eller tills lök är genomskinligt, men inte brunt.
  5. Lägg till örter i grönsaker och tillsätt ytterligare 2 minuter.
  1. Tillsätt grönsaks-ört blandning till bröd kuber och rör om att blanda.
  2. Häll lätt slagna ägg i blandning och rör om att blanda.
  3. Tillsätt salt och peppar och rör om att blanda.
  4. Tillsätt glutenfri kycklingsbuljong och rör om att kombinera alla ingredienser noggrant. Om fyllningen är för torr, lägg till mer buljong, 1 matsked åt gången, var försiktig så att den inte överdämpas eller att fyllningen blir fuktig.
  5. Överför fyllning till en smörgås 13x9 tums bakfat och baka i ca 50 minuter eller tills toppen är gyllenbrun.

Tips för att göra glutenfri fyllning

Om du gillar en starkt smaksatt fyllning, lägg till 1 matsked glutenfri fjäderfä kryddor till bröd kubblandning innan du bakar.

Testa smaker och fuktinnehåll. Smält 1 tesked smör i en liten stekpanna. Över medium värme, tillsätt 1 matsked fyllning och laga tills det är guldbrunt. Smak och tillsätt mer örter, salt eller peppar om det behövs. Om förbandet verkar för torrt försök att lägga till ett annat ägg. För mycket buljong kan göra förbandet fuktigt.

Se alltid till att dina arbetsytor, redskap, kokkärl och verktyg är fria från gluten. Läs alltid produktetiketter. Tillverkare kan ändra produktformuleringar utan föregående meddelande. Vid tvivel, köp inte eller använd en produkt innan du kontaktar tillverkaren för att verifiera att produkten är fri från gluten .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 171
Totalt fett 11 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 96 mg
Natrium 380 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)