Gammeldags Skillet Goulash

Detta enkla och gammaldags recept på gammaldags Skillet Goulash är utsökt och snabbt att göra. Den använder genvägsredienserna kondenserad tomatsoppa och tärnad tomater med vitlök. Om du inte kan hitta kryddade tomater med vitlök, lägg till 2 klyftor av malet vitlök till receptet. Koka vitlök med nötkött och lök.

Skillet måltider är så bra för att det finns mycket lite rengöring, och de kan göras snabbt. Och detta recept innehåller pasta som är lagad rätt med de övriga ingredienserna, vilket gör det till en en maträtt. Eftersom pastan är kokad i såsen har den en bättre konsistens och absorberar mer smaker än pasta kokta i en stor kruka med kokande vatten.

Du kan använda andra typer av pasta om du vill. Ziti eller mostaccioli skulle vara bra i denna maträtt. Dessa typer av pasta kommer sannolikt att ta längre tid att laga mat än rotini, så var noga med att smaka på pastaen när den lagar mat. Koka alltid pasta till al dente, vilket betyder att pastaen är öm, men har fortfarande lite textur och lite motstånd i mitten. Du kan även sprinkla detta recept med lite riven eller strimlad parmesan eller Romano-ost ​​innan du serverar, även om den ingrediensen inte är traditionell i goulash.

Servera denna läckra entree med en grön sallad kastad med svamp och avokado, och lite rostat vitlöksbröd. Ett glas rött eller rosevin skulle också vara gott, eller servera iste. Till efterrätt skulle vissa brownies eller kakor slutföra måltiden.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en väldigt stor stekta koka nötköttet, lök, paprika och vitlök tills köttet är brunt och grönsakerna är ömma och rör om att bryta upp köttet. Dränera väl

Tillsätt pastasås, tärnad tomater med sin vätska, ättika, socker, paprika, marjoram, salt, peppar och vatten till stekpannan med nötköttet och lökarna och koka i 8 till 10 minuter eller tills blandningen börjar koka, omrör ofta.

Lägg pastaen i stekpannan och sätt tillbaka blandningen till en simmer. Smäll maten, avtäckt, rör om ofta tills pastaen är öm, cirka 11-16 minuter. Stänk allt med färsk persilja, om du använder, och servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 623
Totalt fett 10 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 67 mg
Natrium 89 mg
kolhydrater 90 g
Kostfiber 8 g
Protein 41 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)