Fresh Strawberry Sangria Recept

Detta är vinälskarens svar på jordgubbsdaiquiri . Strawberry sangria är ett lätt recept som kombinerar en favoritfrukt på sommaren med en av säsongens mest efterfrågade viner. Det är fantastiskt och kommer att göra ett utmärkt tillskott till någon sommarfest.

Rosé är det valda valet för jordgubbssangria och det är det perfekta sommarvinet. Många roséer tenderar att ha jordgubbsanteckningar, vilket är mer än perfekt för vårt recept. För att behålla sangrias spanska ursprung kan du också välja en Rosé från Spanien, som kallas Rosado lokalt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vinet i en kruka och tillsätt skivade jordgubbar.
  2. Tillsätt socker- och jordgubbslemonad och rör försiktigt.
  3. Chill över natten.
  4. Tillsätt ginger ale och is precis före servering.

Om du vill servera din sangria genast, använd kyldt vitvin och kyld gingeröle. Servera den med mycket is.

Gör din egen jordgubbslemonad

Visst, du kan köpa jordgubbslemonad i affären, men varför? Om du redan har plockat upp en ruta med jordgubbar är du halvvägs där.

Dessutom kommer din jordgubbsangria att vara tio gånger bättre om du tar dig tid att göra denna enkla ingrediens.

Att göra din egen jordgubbslemonad är väldigt lätt och det tar bara några minuter. För att få de 1 1/2 koppar som behövs för Sangria, dubbelklump det här färskt jordgubbslemonadreceptet (eller gör mer och njut av en eftermiddagsdrink). De enda extra ingredienser du behöver är ett par citroner och enkel sirap.

Återigen är sirapen mycket lätt att göra. Du kan även använda resten för att ersätta sockret i Sangria-receptet (det behöver inte lösas upp sirap).

All denna insats kommer att vara värt det eftersom du kommer att ha skapat den färskaste jordgubbssangria som möjligt. Njut av och dela säsongens färska frukter är trots allt en av sommarens glädje (spara bekvämligheter för de döda på vintern).