Wine Spritzer Recept

Vinspritzers är ljuvliga små vin-temade drycker som bär ett stänk av söt läsk och smaka sommarfräscha. Vinspritzers var otvivelaktigt inspirationen för många av matkvalitetsbutikerna på vinterns kylare i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Medan det inte är ett nytt koncept, är de åtnjutna i många vinproducerande regioner under olika monikers. I Tyskland kallas de till exempel "süssgespritzter" - med hänvisning till vin eller cider blandad med citronad eller citrus inspirerad läsk.

Har du ett vitt , rött eller rosé vin till hands och tänker göra det sött och bubbligt? Då är vinen spritzer din för att ta! Önskar att göra sakerna snabbare? Lägg till färsk säsongsbetonad frukt och fudge dig igenom cocktailtiden med en lätt, gå till glas som bär säsongens läckerheter och ett stänk av vin och läsk.

Vad du behöver

Hur man gör det

Det kan inte bli lättare än detta. Ta en 8 ounce tumbler och fyll halvvägs med is. Tillsätt tre ounce vin och tre uns soda (citrus temaer är en bra utgångspunkt). Om du vill gå till den anpassade versionen, släng i skivor av din favoritfrukt, rör och njut.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 740
Totalt fett 47 g
Mättat fett 28 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 5 mg
Natrium 23 296 mg
kolhydrater 55 g
Kostfiber 12 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)