Fettfri Vegan Pastasallad Recept

Pasta är kanske inte det första som kommer att tänka på när man tänker på en fettsnål mat, men om du letar efter en fettfri pasta sallad, kommer det här fettfattiga veganpasta salladreceptet ganska vackert.

På egen hand är pasta en mycket låg fetthalt, med endast 1,34 gram fett per två uns servering pasta. Vad som generellt ger pasta är dålig rap den mängd där människor konsumerar det, och påfyllningarna läggs till det. Två uns obehandlad armbågsmakaroni kommer ut till ungefär en halv kopp lagad pasta, vilket är långt ifrån de höga portionerna som serveras på restauranger som packar på kalorierna. För att inte tala om fettet i ost, oljor och kött som används för att förbereda många pastarätter.

Detta vegetariska och veganvänliga recept sätter tillbaka på alla de ohälsosamma aspekterna av pasta. Den kombinerar färska smaker av kronärtskockhjärtan, lök, paprikor, gröna bönor och svarta oliver för en rätter eller huvudrätt som är utmärkt för bakgårdskakor. Pastasalat serveras bäst i kylda och är färdig med fettfri italiensk salladsdressing och kryddat med färsk basilika.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka pastan enligt förpackningsanvisningar i saltat vatten tills al dente. Töm och låt svalna.
  2. Stek lätt broccoli, tills det är bara ömt.
  3. Kasta tillsammans pasta, broccoli och kvarvarande ingredienser i en stor skål och krydda med salt och peppar.
  4. Låt marinera i kylskåp minst en timme före servering. Kasta igen innan du serverar.

* Kockens anteckning: