De 7 bästa Instant Read-termometrarna för köp år 2018

Handla för de bästa direktlästermometrarna som du kan använda i ditt kök

Om du läser gamla kockböcker berättar de dig att laga mat i en varm eller långsam ugn, och de kommer att ge förslag på hur man testar matens skonsamhet genom utseende och känsla. Det fungerade bra nog för våra förfäder, men du är mycket mer benägna att få en perfekt kokad stek om du kan sticka den med en termometer och se exakt vilken temperatur det är.

Instant-read termometrar är ett steg upp från tidigare versioner som krävde att termometern skulle vara kvar på plats i upp till en minut medan armen började rosta från den heta ugnen. I stället för att kräva en termometer för kött och en annan för att hantera den höga hettan av godisframställning, kan många termometrar idag läsa ett brett temperaturintervall och ge dig resultaten inom några sekunder.

När du lagar en kalkon för Thanksgiving eller grillar upp lite dyr, är det viktigt att laga maten till rätt temperatur - inte överkokt och torrt och inte underkokt och potentiellt osäkert att äta. En exakt termometer är viktig för varje kök, och här är de bästa på marknaden nu.