Festliga julgran Pretzel Rods

Julgranstubbor kan inte vara enklare! Drizzle grönt godis över pretzels för att göra dessa söta och läckra julgranar. Detta är ett fantastiskt godis för barn att hjälpa till med - låt dem bli kreativa med dekorativa toppings som strö, nötter och kokosnöt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera det gröna godisbeläggningen i en mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn i 30 sekunders mellanrum, omrörning efter var 30: e sekund för att förhindra överhettning.
  2. Ordna gniststängerna på ett bakplåt täckt med pergamentpapper eller vaxat papper.
  3. Överför den smälta beläggningen till en stor plastpåse. Snäpp ett hål i höljet på väskan. Doppa beläggningen över en nålstång i en trädform: Börja ungefär halvvägs upp en stav och gör den breda delen av trädet, gradvis smalare när du når toppen tills det kommer till en topp på nacken.
  1. Medan beläggningen fortfarande är våt, strö den med olika sprinkler för att representera julljus. Om så önskas kan du placera ett guldgodis eller stjärnformad strö på toppen. Upprepa tills alla pretzels har blivit till träd.
  2. Kyl brickan kort för att ställa in beläggningen. Förvara julgran Pretzel Rods i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till en månad.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 136
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 69 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 0 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)