Festival Turkiet Ben Recept

Detta är det autentiska receptet som används av kalkonbenleverantörer på mässor och festivaler. Koka kalkonbenen först kan tyckas vara otrogen men om du måste göra tusentals av dem, vill du inte att de sitter på grillen i 20 till 30 minuter innan du kan sälja dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera läsk, socker, varm sås, rödpepparflingor, svartpeppar och lökskivor i en stor kruka. Koka upp och tillsätt kalkonben. Koka över en medium värme i ca 30 minuter eller tills kalkonbenen registrerar en inre temperatur på 165 grader F. (74 grader C.). Förvärm grillen under tiden. Placera lökskivor på den uppvärmda grillen och sätt kalkonbenen ovanpå lökskivorna. Pensla med honung och strö med stek kryddor.

Grilla över en medium värme i ca 15 minuter och titta noggrant för att undvika att brinna. Vänd efter behov. Huden ska vara krispig brun och benen ska nå en inre temperatur på mellan 165-175 grader F när den är klar. När du har kokat, ta av grillen och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 3786
Totalt fett 145 g
Mättat fett 37 g
Omättat fett 47 g
Kolesterol 1,809 mg
Natrium 3,526 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 4 g
Protein 546 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)