Engelska muffin stekt ägg frukost pizzor för mjölk liv

Jag är mycket inköpt till begreppet att förstärka mängden protein som jag äter - och att jag ser till att min familj äter - ganska länge. Protein gör att du mår bättre, ger dig allvarlig energi. Alla experter väger in: protein, bra.

Men många av dessa experter rekommenderar att man får 25 till 30 gram protein på morgonen, före middagen. Um, ja, det hände inte riktigt i mitt hus. När jag började arbeta med mjölklivskampanjen insåg jag att som de flesta amerikaner vi föll kort i den mängd protein vi äter för att starta våra dagar. Och det bakåtlästa proteinet vid middagen, som inte skiljer det ut under dagen, är inte det bästa sättet att säkerställa att din kropp får ut det mesta av proteinet som våra kroppar behöver. Boo, hiss, men helt och enkelt fixerbar.

Först, oavsett vad du äter, häll en näringsrik 8-uns kopp mjölk att gå med, vilket ger dig en 8-grams start till det målet. Tänk sedan på några av de ingredienser som packar en morgonproteinvägg för att gå länge med den mjölken och få dig att känna sig fylligare längre.

Jag har gjort en version av engelska muffinspizzor för snacks och frukostar för en tid, men nu tänker jag på hur man gör dem ännu mer proteinförpackade. Ägg! De, plus osten, plus det kalla glaset mjölk. Grandproteinet talar? 30 gram. Boom, som mina söner skulle säga, med en dramatisk handbehållning att människor i 40-talet inte har något att försöka utföra.

Och det här är mina vänner en proteinfylld frukost som ditt självmorgon kommer att tacka att du är själv för. Mina två pojkar, och min man, inhalerade också dessa.

Vill du vinna lite mjölk? Varför inte? Tag ditt mjölkparatmorgonprotein på Insta / Twitter / FB, visa oss hur mjölk och protein av hög kvalitet ingår i ditt #mymorning protein, och du kan vinna ett år med mjölk plus en aktivitetsspårare för att hjälpa dig att nå dina fitnessmål i 2016. En storprisvinnare kommer att vinna 8 års mjölk! Var noga med att använda #MyMorningProtein och #promo för att kunna vinna. Och besök MilkLife.com/morningprotein för att se hur du kan fylla upp din kopp med mjölk för att komma närmare ditt morgonproteinmål.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 °. Rikta en rimmad bakplåt med aluminiumfolie. Placera de engelska muffinshalvorna på bakplåten och skåda i ungefär 4 minuter tills mycket ljusa guldbrun.
  2. Sprid 1 msk sås på varje muffinshalva och strö 2 msk ost över varje. Återställ muffinsna till pannan och sätt tillbaka dem till ugnen i ytterligare 4 minuter tills osten smälts.
  3. Smälta smöret i en stor stekpanna över medelhög hög värme. Krossa i ägget och steka dem efter dina önskemål (jag gillar att laga dem i ca 3 minuter och täcka sedan på pannan för en annan 2so så att tallrikarna stannar snyggt, men äggulan blir rinnande).
  1. Ta bort de engelska muffinsna från ugnen, vardera med ett stekt ägg, krydda med salt och peppar och sprut sedan jämnt över oregano och parmesan. Servera omedelbart med ett 8-uns glas mjölk.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 467
Totalt fett 24 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 487 mg
Natrium 770 mg
kolhydrater 35 g
Kostfiber 3 g
Protein 27 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)