En låg kalori Crockpot Chili Recept

Matlagning i en crockpot är ett bra, säkert och enkelt sätt att simma mat och få en fantastisk smak. Häll bara in ingredienserna, sätt dem i crockpotten och låt dem laga mat medan du kopplar av eller arbetar på ett annat projekt.

Chili är mångsidig och kan kokas på låg i några timmar eller högt i omkring åtta eller 10 timmar. I det här kalorireceptet med lågt kaloriinnehåll rekommenderas cirka 10 ingredienser för en måltid som gör mindre än 300 kalorier per portion. Ta ett par minuter för att förbereda detta crockpotrecept och låt det sitta i ungefär fem timmar innan det serveras.

För Chili Lovers

Detta crockpot chili recept är perfekt för familjer som älskar chili, lite krydda och budgetvänliga måltider. Familjer och vänner som är hälsomedvetna kommer gärna att veta att denna billiga måltid kan tillverkas med många näringsrika ingredienser beroende på vilken typ av chili som finns, till exempel vegetarian eller Texas-stil.

Flera chili crockpot recept, som den här, innehåller många fiberrika bönor och magert kött som gör det högt i protein men lågt i fett. Välj bara magert nötkött eller mager kalkon för köttet om du inte kasserar det helt. Alternativa former av proteinet innefattar vegetabiliskt protein, tofu, seitan och mer.

En Veggie Friendly Dish

Chili är ett bra sätt att smyga i extra grönsaker. Tomater, lök och paprika är bra tillägg till soppan. Du kan också experimentera med att lägga till andra grönsaker som finhackade morötter och svampar. Välj vad du kanske vill kasta i din chili genom att överväga om du vill ha en söt eller kryddig kick till det övergripande.

Servera bara denna maträtt med en skiva mjuk majsbröd och en skarp grön sallad för en hjärtlig och fyllig väl avrundad måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Börja att bruna nötköttet tillsammans med vitlök, lök och röd paprika i en non-stick skillet tills nötköttet inte längre är rosa. Töm eventuellt överskott av fett som kokar av markbiffen och kassera extra dryppings. Tillsätt sedan ingredienserna till långsam spis .

2. Kombinera nötköttblandningen med resterande ingredienser i en 4-qt. (eller större) långkokare. Rör försiktigt ingredienserna tillsammans med en sked tills alla ingredienser kombineras väl.

Ställ in långsam spis för att laga mat på lågt i fem timmar.

3. Skaka försiktigt chili i flera skålar. Om du önskar, toppen med hackad grön lök, en liten mängd riven ost, eller bara några saltkakor. Du kan också toppa med en lätt servering gräddfil för den extra smak.

Per servering: 264 Kalorier

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 731
Totalt fett 11 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 67 mg
Natrium 134 mg
kolhydrater 105 g
Kostfiber 30 g
Protein 56 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)