Crunchy lax smörgås spridda

Crunchy Salmon Sandwich Spread är ett supert lätt recept som är perfekt för att använda överbliven kokad lax . Eller byt ut någon annan typ av kokta fiskar, eller till och med kyckling. Det är alltid underbart att ha denna typ av recept i ditt kylskåp. När dina barn säger att de är hungriga, peka dem på kylskåpet och berätta för dem att göra en smörgås!

Denna typ av recept kan användas med nästan alla ingredienser. Om du har några kvarvarande kokta grönsaker, lägg till dem. Använd små kokta räkor, ett par burkar tonfisk, eller till och med överkött kokt nötkött. Använd olika örter; några färskhackade basilika eller färska timjanblad skulle vara riktigt underbara.

Jag gillar mig själv att servera denna smörgåspridning på delade och rostade ciabatta-rullar, men du kan använda rostat smörgåsbröd, hamburgerbullar eller delade croissanter. Det är också bra serveras som en aptitretare spridas med rostade och smör franska eller italienska bröd skivor. Njut av det här enkla receptet och gör det ofta!

Vad du behöver

Hur man gör det

Bryt laxen i bitar och lägg åt sidan.

Kombinera majonnäs, senap och ost i en medium skål och blanda väl. Rör laxen ihop med paprika, selleri, marjoram och salt och peppar efter smak. Använd omedelbart eller täck och kyla denna smörgås upp till 3 dagar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 198
Totalt fett 17 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 25 mg
Natrium 291 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)