Crockpot Turkey Meatloaf

Gör denna läckra och feta Crockpot Turkey Meatloaf i din långsamma kokvatten till middag ikväll. Vilken köttfärs som helst i långsam spis kommer att bli väldigt fuktig och öm. Så du kan använda ett fett med lägre fetthalt, till exempel markkalkon eller markkyckling, och det blir fortfarande flätat och gott.

Vi lagar alltid lök och vitlök innan de läggs till en köttfärs, helt enkelt för att dessa grönsaker inte mjuknar tillräckligt medan köttfärssockan själv kokar. Crunchy bitar av lök lägger inte till något köttfärs. Du kommer att vilja att allt ska blandas och vara ömt.

Du kan smaka på den här köttfärgen som du vill. Om du inte gillar marjoram, använd torkad basilika, oregano eller timjan. Lägg till mer vitlök eller använd mindre. Om du gillar kryddiga livsmedel skulle vissa malet jalapeño paprika vara ett bra tillskott, som skulle krossa röda paprikaflingor.

Detta enkla och smakrika receptet skulle vara utsökt med vissa skulpterade potatis , ångad asparges eller gröna bönor och en fruktsallad. Till dessert är brownies den perfekta touchen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka lök och 3 vitlöksklyftor i olivolja över medelhalt, tills det är ömt, ca 5 till 6 minuter.
  2. Placera i stor skål och låt svalna i 10 minuter. Lägg sedan till mjölk, pepparrot, chili sås, ägg, salt, peppar, marjoram, persilja och brödsmulor och blanda väl. Tillsätt kalkon och blanda försiktigt men noggrant med dina händer fram till i kombination.
  3. Riva av 2 30 "bitar av kraftig aluminiumfolie och vika för att göra två 2" x30 "remsor. Lägg remsor i botten av crockpotten i ett X-mönster, så att kanterna hänger över crockpotten.
  1. Form kalkonblandningen i en loaf som passar in i crockpotten. Placera ovanpå folieremsorna.
  2. Blanda sedan ketchup och senap i en liten skål och sprida jämnt över köttfärgen.
  3. Täck crockpot och koka på låg i 7 till 8 timmar tills kötttermometern registrerar 160 ° F.
  4. Tappa av fett som behövs under tillagningstiden med en kalkonbaster.
  5. Använd folieremsor för att lyfta köttloven ur crockpot när den når 160 F på kötttermometer. Täck och låt stå 20 minuter före skivning.