Easy Sloe Gin Recept

Vissa säger att det inte finns någon bättre användning för sloes än i ett Sloe Gin Recept. Julen skulle aldrig vara densamma utan en flaska (eller med användning av vodka beroende på din tippel) men Sloe Gin är också en härlig likör att dricka när som helst.

Idealiskt bör slår plockas efter de första frostarna, men när de är mogna och redo att välja beror på var du bor så förväntar dig att vara ute från foder från slutet av augusti till oktober. Lyckligtvis ger det fortfarande tillräckligt med tid för blötläggning redo för jul .

Sloes finns på Blackthorn bush på hösten. I full frukt finns det ingen snyggare syn på en höstmorgon, slårna ser inte till skillnad från ett gäng druvor. Men till skillnad från att bita i en mogen, saftig druva kommer glädje, till en sloe blir det en allvarlig besvikelse. Frukten är hård och smaken är bitter och kornig.

Vad du behöver

Hur man gör det

Ta inte genom slagen bort, de har absorberat mycket socker och alkoholen är så synd att slösa dem.

Leftover sloes är läckra doppade i smält choklad och tjänstgjorde som en eftermiddagsbehandla.

Lägg till några blötläggda sladdar till en gryta för extra smak, de gör verkligen en skillnad.

Koka de branta lökarna med lite mer socker och tjäna som ett alternativ till Cranberry Sauce eller lägg till lökarna till en Christmas Relish

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 198
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)