Glutenfri Cream of Mushroom Soup Recipe

Hemgjorda glutenfria flamsockor är inte svåra att göra och glutenfritt sött rismjöl är ett utmärkt förtjockningsmedel! Glutenfri kräm med svampdräktssoppa tar mindre än 20 minuter att göra, med en krämig frisk smak.

Glutenfri grädde av svamp soppa är ett mångsidigt recept eftersom du kan använda den för att göra klassiska rätter som glutenfri tonfiskgryta .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Saute svamp, lök och vitlök med smör i en 3-kvarts gryta på medellång värme i ca 3 minuter. Stänk glutenfritt sött rismjöl över grönsaker och rör om att blanda rismjölet i blandningen. Fortsätt att laga grönsaker med sött rismjöl under omröring i 2 minuter.
  2. Blanda gradvis i glutenfri kycklingsbuljong och rör om för att blanda. Tillsätt grädde eller mjölk och fortsätt att laga mat över medium värme tills sopp tjocknar. Smaka med salt och peppar.

Påminnelse : Se alltid till att dina arbetsytor, redskap, kokkärl och verktyg är fria från gluten. Läs alltid produktetiketter. Tillverkare kan ändra produktformuleringar utan föregående meddelande. Vid tvivel, köp inte eller använd en produkt innan du kontaktar tillverkaren för att verifiera att produkten är fri från gluten.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 274
Totalt fett 20 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 60 mg
Natrium 414 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)