Orange Chocolate Chip Meringue Cookies Recept

Dessa små marängbett är lättare än luft men fyllda med apelsin smak och sparkade upp med chokladflis för extra dekadens. Det kommer att ta stor behållning för att inte äta dem som popcorn! Köp dessa i affären och betala en förmögenhet. Gör dem hemma för pennies. Bra för glutenfri och låg fetthalt. Om du slipper chokladflisen, är de fettfria.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka blandningsskål och beaters i 15 minuter.
  2. Förvärm ugnen till 250 F. Linje med eller pergamentpapper.
  3. Slå äggvita och grädde av tartar på hög hastighet tills mjuka toppar bildas. Tillsätt socker en matsked i taget tills allt socker är införlivat och smält i meringue. Meringue ska vara blank och bilda styva toppar.
  4. Vik i orange extrakt, riven apelsinzest och miniatyrspån.
  5. Släpp med knappt teskedsmedel (eller använd en konditoriväska) på beredda, placera ca 1 tum från varandra. (Du vill ha dessa bettstorlekar för att poppa hela kakan i munnen. Större är bra men gör en smula röra när du biter in i dem.)
  1. Baka ca 1 timme tills den är stiv och torr. Stäng av ugnen, men lämna maräng i ugnen tills den är kall för att ytterligare torka ut, ytterligare 2 timmar.
  2. Förvara i en lufttät behållare.

Obs! Om du inte hittar superfin granulat, mäta 1 kopp plus 1 tsk granulerat bordsocker i en liten och bearbeta ca 2 minuter. Använd inte konditorisocker. Den innehåller majsstärkelse. Spara dina knogar och använd a för att riva den orangefärgade zesten. Du sparar också tid och får en finare rost av zest som bättre integreras i dessa fjäderljus.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 26
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)