Chicken Meatball Alfredo

Chicken Meatball Alfredo är en utsökt pasta för måltider som kombinerar några av mina favoritfoodmat. Den är rik, hjärtlig och en familjens favorit. Den hemliga ingrediensen är cream cheese! Den mjuka obehandlade osten smälter i såsen och lägger till en smakfull smak och flätig konsistens.

Du kan förstås göra detta recept med vanliga köttbullar eller fläskkött. Men det finns något om kycklingbettbullar som är lättare, mer spritt, mer påminner om våren. Du kan också göra kycklingbettbullarna med markalkalkon.

Du kan också lägga till fler grönsaker till detta recept om du vill. Några hackade paprika, gul sommar squash, några strimlade morötter eller baby ärter skulle alla vara läckra och lägga till färg och smak och näring.

Om du inte är en fläkt av gräddeost (egentligen?) Kan du ersätta en kopp gräddfil eller ricotta på plats. Det ger samma flätiga textur och rikedom.

Servera denna underbara och fyllande maträtt med en skarp grön sallad kastad med svamp, druvtomater och kubad avokado och några ångade gröna bönor eller sparris. Eller så kan du lägga till en fruktsallad med säsongens bästa frukter, vad som än är. Till efterrätt, erbjuda lite brownies eller kanske en glasspai. Ett fint glas vitt vin eller lite iste skulle slutföra måltiden perfekt.

Vad du behöver

Hur man gör det

Ta en stor kruka med vatten till koka över hög värme. Tillsätt lite salt och rör om.

Under tiden värm olivolja i en stor stekpanna över medium värme. Tillsätt lök och vitlök. koka och rör om till anbud, ca 4 till 5 minuter.

Tillsätt Alfredo sås och mjölk till stekpannan med lök och vitlök. bringa till en simma över medium värme. Lägg till köttbullarna; simma över låg värme i 7 till 9 minuter eller tills köttbullarna värms upp till 160 ° F.

Koka fettuccinen enligt förpackningsanvisningarna tills strängarna är bara al dente . Töm pastaen och lägg åt sidan i några minuter.

Tillsätt gräddeosten med stekpannan med såsen och köttbullarna. rör om tills smörosten smälter. Lägg pastaen i såsen; Kasta försiktigt med tang tills allt är belagt och krämigt. Strö maten med parmesanost och servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 776
Totalt fett 34 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 119 mg
Natrium 665 mg
kolhydrater 76 g
Kostfiber 5 g
Protein 40 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)