Easy Crock Pot London Broil Biff och svamp

Hela familjen kommer att vara nöjd med denna smakfulla crock pot steak entree. Biffen är långsamt kokad med en blandning av två slags kondenserad soppa och torr lök soppblandning, vilket gör det till en enkel maträtt att sätta ihop. Det är den perfekta maten att fixa för en kall höst eller vinterafton. Kasta bara allt tillsammans i crock potten, tryck på startknappen och gå om dagen. Kör ärenden, gör lite arbete, leka med barnen, eller helt enkelt sparka tillbaka och slappna av.

Receptet kräver en rund biff eller London-broil, som är mager skivor med god smak. Ett annat bra val för detta recept är 7-bone steak eller chuck biff. Det är en fetare snitt, men det blir mycket ömt i den långsamma kokaren. Om du letar efter en smält-i-mun-stek biff, välj en chuck biff och lägg till en timme eller två till tillagningstiden.

Du kan göra biffen och såsen till en komplett måltid genom att lägga till några grönsaker för att laga mat tillsammans med nötköttet. Lägg till en kopp eller två av morötter och skivad selleri till kruken, eller tillsätt några potatisar, skär i 2-tums bitar. Istället för tomatsoppa lägger du till en extra burk med grädde med svamp soppa eller gyllene svamp soppa.

Servera den skivade biffen med sin sås över kokta eller potatismos , nudlar eller ris. Lägg till ångad gröna bönor , broccoli eller din familj favoritgrönsaker för en tillfredsställande familjen middag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en liten skål, kombinera mjölet, slipad svartpeppar och paprika; gnugga biffen på alla sidor med blandningen. Placera biffen i crock potten.
  2. I en skål, kombinera de dränerade svamparna, grädde med svamp soppa, tomat soppa och lök soppa mix; Blanda väl och häll blandningen över köttet.
  3. Täck krukan och koka på låg i ca 6 till 7 timmar, eller koka högt i ca 3 1/2 timmar.
  4. Skiv biffen tunt för servering.

tips

Medan receptet inte kräver det kan brunbiffen förbättra smakens smak, färg och struktur. Om du har tid, krydda biffen och bruna den sedan i en stekpanna över medelhög värme i ca 1 1/2 matskedar vegetabilisk olja.

Om såsen blir vattnig, torka vätskorna och koka dem i en kastrull på spisen. Minska värmen till medium och koka tills vätskorna har minskat och smakerna är koncentrerade.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 507
Totalt fett 14 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 104 mg
Natrium 753 mg
kolhydrater 48 g
Kostfiber 6 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)