Easy Beef Stroganoff Recept

Detta biff stroganoff recept är en film att förbereda eftersom det börjar med bakat kokt rostbiff, potatisstekt, brisket eller till och med deli rostbiff. Så allt du behöver göra är att göra såsen. För att spara tid, leta efter förskivad svamp (de är normalt samma pris som vanliga svampar).

Vill du uppgradera detta recept lite? Trader Joe's och Pacific Natural Foods båda ger en utmärkt kondenserad grädde med svamp soppa som är gjord med alla naturliga ingredienser. Trader Joe's soppa är gjord med portobello-svampar.

Det är ganska bra.

Servera denna stroganoff med heta kokta äggnudlar och en grön sallad.

Missa inte: Vad ska man göra med rester

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret i en stor (12-tums) stekpanna över medelvärme. Tillsätt löken och svampen och koka tills de mjukade.
  2. Stänk mjölet över grönsakerna och rör om tills mjölet är väl belagt med fett och dropp i pannan.
  3. Tillsätt buljongen, omrör hela tiden tills den är tjock. Tillsätt grädden med svampsoppa och gräddfil och krydda med salt och peppar.
  4. Blanda i det kokta nötköttet och laga några minuter tills det är värmt genom.
  1. Servera stroganoffet över heta kokta äggnudlar.

Obs! Om du vill bruna svampen, vilket är en bra idé eftersom det kommer att fördjupa smak av stroganoffen, kan du bara laga löken separat först. När de är genomskinliga, ta bort från stekpannan och lägg lite mer smör om stekpannan är torr. Lägg sedan till ungefär hälften av svampen i ett enda lager. Smäll inte svampen! Crowding kommer att ånga dem istället för att bruna dem.

Koka, utan omrörning, tills svampen är gyllenbrun med en liten skorpa på botten. Vänd och koka några minuter på andra sidan (den andra sidan tar inte så lång tid). Upprepa med de återstående svamparna. Återvänd sedan båda löken och alla svamparna till pannan och fortsätt med receptet enligt anvisningarna.

Missa inte: Snabba och enkla middagsrecept ska hela familjen njuta av

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 152
Totalt fett 8 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 17 mg
Natrium 552 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 3 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)