Blond Brownies Recept med Choklad Chips och Valnötter

Dessa blonda brownies - även känd som blondiner - är en traditionell familjefavorit, gjord med brunt socker, chokladflis och hackade valnötter. Ta gärna ur valnötterna och lägg till lite extra chokladflis, om du vill. Du kan även använda pecannor i browniesna. Vita chokladflis eller smörgåsflis kan ersättas med chokladflisen.

Skillnad mellan blondiner och brownies

En blondie är en barkaka som är baserad på brunt socker. De innehåller inga choklad- eller chokladaromer, med undantag av valfria chokladchips bland andra valfria tillägg, inklusive kokosnötter och hackade nötter. Vanligtvis lämnas de oförstörda men ibland uppstår en dammning av konditorisocker.

En brownie är en barkaka gjord med kakaopulver eller smält choklad, och innehåller ofta hackade nötter och ibland fylls med en chokladfrystning .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Smörj och mjöl en 7-till-11-tums bakpanna
  3. I en stor skål, smör ihop smöret och brunt sockret . Tillsätt ägget och slå in tills det är väl kombinerat.
  4. I en separat medium skål, vispa ihop mjöl, bakpulver, natron och salt. Tillsätt till en krämblandning som införlivar tills den är väl kombinerad. Rör i nötter och chokladflis.
  5. Sprid smeten i den färdiga panelen.
  6. Baka 20 till 25 minuter.
  1. Dessa bruna väldigt snabbt, så var noga med att börja kolla på 20-minutersmarkeringen.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 283
Totalt fett 17 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 76 mg
Natrium 263 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)