Den perfekta plocka mig upp vattenkryddor och Raketsoppa

Känner du de gånger då du känner dig lite låg, vrids ut eller ibland bara helt enkelt overindulged lite? Här är ett utmärkt botemedel i form av soppa med receptet Perfect Pick Me Up Soup.

Denna soppa är en favorit när du känner att du behöver en boost till systemet och det betyder vanligtvis en betydande mängd friska grönsaker. Vad bättre sätt att hantera dem än i en läcker, näringsrik soppa.

Soppaen är spenat med tillsatta vitaminförpackade grönsaker blandad i en krämig soppa som också är bra om du är på ett detoxprogram eller tittar på din vikt.

Får inte hängas på mängderna, så om du gillar mer spenat, eller föredrar du vattenkryssa, gå sedan till det. Vad du än lägger till blir bra. Gör en stor kruka full eftersom den fryser bra (lämna den inte i frysen längre än fyra veckor men). Soppaen kommer också att hålla sig bra i kylskåpet i några dagar, så praktiskt för en uppfriskande, hälsosam lunch eller till och med att ersätta en kopp te eller morgonkaffe. Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

Serverar 4

Detta recept är ganska lös, du kan använda de gröna du gillar. Byt ut några av grönsakerna för super matkål, kål, Bryssel, det är verkligen upp till dig. Bara försök och behåll en bra blandning av gröna blad och se till att du har lite raket och spenat där inne.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 275
Totalt fett 8 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 748 mg
kolhydrater 41 g
Kostfiber 7 g
Protein 16 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)