De 6 bästa bomullsmagasinerna att köpa i 2018

Dessa maskiner kommer att ta med karnevalen hemma

Har du någonsin undrat hur du gör bomullssocker? Det är faktiskt ganska enkelt - en bomullsautomater spinner socker för att skapa en webbliknande konsistens som håller fast på en kon, håller fast eller ganska mycket vad du vill när du lägger den runt och runt.

Det fantastiska med att göra bomullssocker (eller godisfloss, som vissa kallar det) hemma är att du kan kontrollera ingredienserna och smakerna. Många maskiner arbetar även med hårda godis, så du kan göra surt, tårt, kryddigt, kanel-smakat eller sockerfritt bomulls godis. Du kan också styra serveringsstorleken, så istället för att ge dina barn ett moln av bomullssocka som är större än huvudet, kan du göra ett mer petit moln.

Ännu bättre kan bomullssocker användas som en rolig garnering för efterrätter eller drycker. Vik in bomullsdisplayet på en träspett och använd den som en rörpinne för te, varm choklad eller till och med en cocktail. Dra några trådar av bomullssocka och använd det för att dekorera muffins. Slå ihop bomulls godis runt slutet av en pretzelsticka för ett sött och saltt mellanmål.

När du kan skapa ditt eget bomullsartyget begränsas alternativen bara av fantasin, oavsett om du gör små mängder för garneringar eller om du behandlar hela kvarteret på en blockfest. Här är den bästa godismakaren för att få dig att piska upp några söta konfektioner.