Crockpot Corned Beef and Creamer Potatis

Corned Beef and Creamer Potatis är ett fantastiskt lätt recept för att fira St. Patrick's Day. Denna vridning på den klassiska Corned Beef and Cabbage är en trevlig förändring av takt. Och eftersom det här är ett långsamt kokt recept så är det så lätt på dig!

Nötkött, potatis, lök och vitlök lagar till perfektion i långsam spis. Creamer potatis är små och vita, med tunna skinn. De blir mycket krämiga när de kokas; sålunda deras namn! Lägg bara till ärter, kanske en fin grön sallad kastad med vissa druvtomater och något hemlagat irsk sodavad för en komplett och underbar måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Tvätta potatisarna försiktigt; lämna dem hela. Placera i 5-kvart långkokare med lök och vitlök. Tillsätt grönsakerna med corned beef och strö med kryddatapaketet från corned beef. Häll kycklingbuljongen över allt.

I en liten mikrovågssäker skål, kombinera vattnet, brunt socker och ättika. Mikrovågsugn på hög i 1 minut eller tills sockret löses. Rör om och häll i långsam spis.

Sprid senapet över nötköttet.

Täck och koka på låg i 10 till 12 timmar eller tills nötköttet är mycket ömt.

Skiv biffen för att tjäna; skaka ut grönsakerna med en slitssked och servera med nötköttet. Du kan spara vätskan och frysa den för nästa år, eller kassera den. Det är också bra att använda i soppor, men det är lite salt, så använd din egen dom.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 897
Totalt fett 37 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 272 mg
Natrium 280 mg
kolhydrater 47 g
Kostfiber 3 g
Protein 89 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)