Crockpot Corned Beef and Cabbage

För St Patrick's Day eller någon kall vinterdag är detta recept på klassiskt corned beef och kål i crockpot läckert och super lätt också. Om du vill laga din corned beef det traditionella sättet, se Basic Corned Beef Dinner Recept . Och glöm inte att kolla in Start med ... Corned Beef för sätt att använda de smaskiga rester.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I 4-6 kvarts crockpot kombineras morötter och lök. Lägg corned beef i crockpot och strö med innehållet i kryddblandning. Häll öl över brisket och sprid senap på brisket. Blanda brunt socker i en liten skål med vatten och häll över brisket. Täck crockpot och laga mat på låg inställning under 10-12 timmar.
  2. Avlägsna corned beef från crockpot och täcka med folie, lägg sedan i 200 grader F ugnen för att hålla varma. Tillsätt kål kilar till grönsaker och vätska i crockpot. Täck crockpot och laga högt i ytterligare 30-40 minuter eller tills kål är skarp-ömt.
  1. För att servera, skära corned beef över korn i tunna skivor. Ta bort grönsaker från långsam spis med slitssked och servera med corned beef. Servera matlagningssaft över maten, om så önskas. Erbjud ytterligare extra senap på sidan; Jag föredrar mig älsklings senap.

Om du har en nyare, varmare matlagnings crockpot kanske du vill kontrollera den efter 8 eller 9 timmar. Även om med denna mycket flytande bör det inte vara mycket problem med något som brinner.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 557
Totalt fett 23 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 163 mg
Natrium 244 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 7 g
Protein 55 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)