Crock Pot Sloppy Grillmjölksmörgåsar

Denna "slarviga" grillad nötköttblandning utgör fyllningen för läckra smörgåsar. Pommes frites eller potatischips och coleslaw är utmärkta val för sidor att servera med smörgåsarna - eller servera dem med rostad potatis eller en potatisallad. Din familj kommer att godkänna!

Med vissa strimlad morot och tärnad selleri är dessa smörgåsar också ett smart sätt att få lite grönsaker till barnen. Gärna lägga till några skivade eller hackade svampar till markbiffblandningen.

Gör det här nötköttet för en matchdag för att träffa en match. De är super lätta att fixa, och du kan servera dem varma från den långa ugnen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelvärme. Smörj biffen i stekpannan och koka i ca 5 minuter, rör om ofta. Tillsätt lök, paprika, selleri och riven morot. Fortsätt laga mat, rör om ofta, tills nötköttet inte längre är rosa och lökan är ömt. Töm och släng av överskott av fett.
  2. I en liten skål eller 2-kopps mått kombineras ketchup, brunt socker, senap, ättika, Worcestershire sås, 1/2 tsk kosher salt, peppar och kryddnejlika. Rör om att blanda ingredienserna.
  1. Överför nötköttet och grönsakerna till en långsam spis. Tillsätt såsblandningen och rör om för att blanda.
  2. Täck krukan och laga på LOW i 3 till 4 timmar.
  3. Servera biffen med sin sås över de rostade brödarna tillsammans med coleslaw, pommes frites eller potatisallad.

Du kanske också gillar

Crock Pot Sloppy Joe Sandwiches för en folkmassa

* Varför bruna marken nötköttet?

Det mesta köttet kan gå rakt in i den långsamma ugnen, utan förbränning, även om brunning eller searing ger till smak och utseende. Jordkött är undantaget. Du borde bruna nötkött eller något kött för att förstöra alla bakterier som kan vara närvarande. Browning markköttet förbättrar också konsistens, färg och smak.

Tips för att resa med långsam spis

Om du ska ta långsam spis till en fest eller pottlucka, linda den i tidningar eller en handduk för att hålla den varm och var noga med att placera den på en platt yta i bilen så att den inte spetsar över. Använd gummiband eller garn för att hålla locket ordentligt. Servera inom en timme från stickkontakten eller sätt i den och sätt på LOW (eller VARM) för att hålla maten vid en säker temperatur i några timmar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 260
Totalt fett 10 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 76 mg
Natrium 14.731 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 2 g
Protein 25 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)