Slow Cooker Pot Roast Med Fransk Löksoppa

Denna potta grillas är en snap att fixa; släpp bara ingredienserna i den långsamma kokaren, sätt den och gå iväg för ett tag. Använd droppings för att göra en utsökt gravy om du vill.

En gryta är den perfekta nötkötten för den långsamma ugnen. En hård, billig chuck grill är det bästa valet för lång, långsam matlagning. Använd en rostskärning från chucken eller gör skålen med utbenade eller benfria ribbor eller rumpsteg.

Denna långkokta grytor tar hela dagen att laga mat, men bara 3 eller 4 minuter för att förbereda. Kondenserad fransk lök soppa gör den här grytan snabb att fixa och crock-potten gör det lätt att laga mat.

Detta är en fantastisk måltid att fixa för en upptagen dagsmåltid. Allt du behöver är en skål eller två, eller servera biffen på smörgåsar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär grillen i 4 till 6 stora bitar och lägg dem i långsam spis. Tillsätt franska löksoppa och svamp. Täck och koka på LOW i 8 till 10 timmar, eller tills mycket öm. Eller laga på HIGH i 4 till 5 timmar.
  2. Om så önskas, gör en smaklig sås med juice. Ta bort nötköttet och svampen till en tallrik eller skål med en slitsad sked. hålla varm. Överför saft till en kastrull. Skumma överflödigt fett, om så önskas. Smäll ihop juicerna i 5 minuter för att minska något och koncentrera smakerna.
  1. Blanda 2 matskedar mjöl med kallt vatten för att göra en jämn blandning; rör i saften. Fortsätt tillagning tills såsen är tjock och bubblig. Smak och tillsätt salt och peppar, efter behov.
  2. Servera sås med skivad eller strimlad nötkött och svamp.
  3. Servera det med potatis och grönsaker eller på rostade smörgåsar med coleslaw och pommes frites eller chips.

Serverar 4 till 6.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 650
Totalt fett 20 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 200 mg
Natrium 500 mg
kolhydrater 37 g
Kostfiber 3 g
Protein 77 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)