Buffalo Chicken Tacos

Buffalo Chicken Tacos kombinerar två av mina favorit trender: Buffalo Wing Smaker och tacos! Dessa tacos är fyllda med öm kyckling som är blandad med selleri, varm buffalo vinge sås och lök och vitlök. Jag gillar att strimla kött från en rotisserie kyckling ; som ger dig ca 2 koppar. Du kan även göra detta recept med Turkiet om du vill. Det är ett bra sätt att använda överblivna måltider från Thanksgiving-middag.

Buffelsås är en produkt som säljs i de flesta livsmedelsbutiker. Det är inte Tabasco sås. Leta efter det i såsgången. Det är ganska kryddigt, så du kanske vill använda mindre först tills du bestämmer hur varmt du vill ha detta recept. Du kan alltid lägga till mer varm sås vid bordet!

Påfyllningarna på dessa tacos är klassiska, både till tacos och till buffelvingar; avokados, tomater och ostasallad dressing. Prova dessa ovanliga och läckra tacos snart.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 300 grader F. Placera taco skal på bakplåten och värm i ugn enligt förpackningsanvisningar.
  2. Under tiden värm smör i stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt lök och vitlök. koka och rör om till anbud, ca 4-6 minuter.
  3. Tillsätt selleri, kyckling, buffelsås och tung kräm; rör om i ungefär en minut för att värma igenom, och avlägsna från värme.
  4. Fyll taco skal med en del av kycklingblandningen och topp med tomater, avokado, ostasallad dressing och strimlad ost. Servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 524
Totalt fett 35 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 122 mg
Natrium 749 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 4 g
Protein 33 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)