Cornish Game Hen Matlagningstips och Recept

De flesta kycklingrecept arbetar för Cornish höns, med små justeringar

Rock Cornish-hönor ser ut som miniatyrhönor och smakar ungefär lika, inte förvånande eftersom de i själva verket bara är kycklingar, i motsats till deras grandiösa namn. Enligt den amerikanska jordbruksdepartementet måste en Cornish-vilthöna väga mellan 1 och 2 pund, med standarden på ca 1 1/4 pund och slaktas före fem veckors ålder. De kan vara antingen manliga eller kvinnliga fåglar.

Det lilla kött-till-ben-förhållandet gör ett spelhöna den perfekta serveringsstorleken för de flesta. Med flera kurser eller många sidrätter kan du behöva bara en halv höna per person. De mjuka benen gör det enkelt att dela upp en i mitten antingen före eller efter att du lagar den.

Historia av Cornish Game Hens

Kredit för framgången med den korniska vilthöna går i stor utsträckning till Jacques och Alphonsine Makowsky, Connecticut-bönder som uppfödde den normala Cornish-kycklingen med en White Plymouth Rock Henne och en malayansk fighting cock på 1950-talet. Den resulterande fågeln mognar snabbt och utvecklar särskilt stora bröst och fet hud som naturligt bastar köttet, håller det fuktigt när det lagar mat.

Förberedelsemetoder för Cornish Game Hens

Rostning är den bästa förberedelsemetoden för Cornish höns , även om braising, sauteeing, slow-cooking och grillning också fungerar. Giblets kan också användas som standard fjäderfä giblets i gravies och så.

Om du använder fyllning , planera på 1 kopp per spelhöna. Töm inte dem förrän innan du sätter dem i ugnen för att undvika risk för matförgiftning.

Cornish hönor är lika mångsidiga som vanliga hela kycklingar men ger din meny en elegant touch. Du kan anpassa ditt favorit hela kycklingrecept för användning med spelhönor med lite krångel.

På grund av sin lilla storlek kokar spelhönorna snabbare än en vanlig kyckling. Detta gör det faktiskt lättare att uppnå spröd hud och ordentligt kokt kött samtidigt - mer av en prestation med en större roster.

Matlagningstider för Cornish Game Hens

I allmänhet stekas hönor i en 450 F-ugn i 20 till 25 minuter eller tills en termometer sätts in i de tjockaste bröstköttregistren 155 F. När du har tagit kycklingen från ugnen tält den med folie och låt den vila, ostörd i minst 10 minuter för att låta temperaturen komma upp ytterligare 5 till 10 grader. Om du planerar att glasera din fågel, sänka temperaturen, öka tillagningstiden och använd glasyren under de senaste 15 minuterna för att förhindra bränning. Du kan använda en 350 F ugn, men koka hönsna i en timme och 15 minuter med den här metoden. För att uppnå en extra krispig skorpa men använd fortfarande en glasyr, börja hönsna i en 450 F-ugn i ca 25 minuter, sänk sedan temperaturen till 350 F i ytterligare 25 minuter eller så, och lägg igen glasyren med ca 15 minuter kvar.