6 Låg Carb Cool & Förfriskande Gurka Recept

Att vara sockerfri betyder inte att man måste lämna god mat för tråkig och tråkig mat. Visst kan vissa snacks vara begränsade men ofta är de mat och tilltugg du älskar bara behöver lite smink för att göra dem till en del av din sockerfria livsstil.

Om du är i trädgårdsarbete kan du vara på skörden vid denna tid på året. Om gurkor är rikliga där du bor eller fräscha från din trädgård, blir dessa enkla recept bara det du behöver för att njuta av varje natt i veckan. Alla dessa recept kräver inte mycket tid i köket så att du kan spendera mer tid utomhus innan koldsäsongen börjar komma. Inget av dessa recept kräver att ugnen till och med slås på vilket är ett plus när vädret är varmt. Gurkor är perfekta som ett sockerfritt mellanmål, men när du blir lite kreativ kan de bli ännu bättre och de här recepten visar dig hur.

Den bästa delen av denna lista är att de är alla låga i kolhydrater, låga kalorier och mestadels vegetarisk, förutom den första som innehåller ett hälsosamt kyckling sallad recept. Använd för snacks, som lätta luncher eller sidor med middag, men när du försöker några av dessa recept kommer du att undra varför du inte gick ombord med en kärleksaffär av gurkor för länge sedan.