Tropiskt Acai Skål Recept

Acai Skålar är en läcker, cool och antioxidantrik frukost som är perfekt för ditt upptagna schema!

Acai skålar är som en smoothie i en skål! Det är typiskt att ha hälsosam glass till frukost! De är så uppfriskande och ger dig en bra energiökning. Havremjöl och grädde av vete , flytta åt sidan! Lägg till denna Acai Bowl till din lista över frukostar i en skål!

Acaien är renad när den är fryst så det blir som en sorbet. Det är typiskt toppat med granola, någon slags frukt och honung. Det är trevligt att blanda upp det med olika typer av frukter och typer av granolor. Jordgubbar, hallon, blåbär och bananer är super populära fruktpåfyllningar. Du kan också ersätta frukter som papaya, kiwi eller mango för att göra denna tropiska Acai skål ännu mer exotisk! Lägga till frön som solrosfrön, pumpafrön och chia frön är välsmakande tillsatser som ger lite fin konsistens och näring.

Det finns några märken av Acai puré och du kan vanligtvis hitta dem i hälsokostaffärer. Var bara medveten om att vissa är osöttade och vissa sötas. Om du använder osötad, sätter på ananas och honung suger skålen. Lägg till lite mer älskling om det behövs!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lossa Acai puree i sina påsar genom att köra varmt vatten över dem. Placera puréen i en mixer tillsammans med den hackade ananasen och apelsinjuice (eller någon annan fruktjuice, jag använder granatäpple ibland!)
  2. Blanda tills den är mjuk, blir den tjock, som liknar en sorbet.
  3. Dela fruktblandningen mellan två skålar jämnt.
  4. Stoppa skålen med färsk ananas, kandad ingefära, strimlad kokos, granola och honung.
  1. Servera omedelbart och njut!