Anticuchos Grillade Beef Skewers

Detta är ett peruanskt recept på grillade köttbullar. Du börjar med att förbereda en marinaden som är fylld med god smak. Sedan trådar du dessa stekbitar på spett och grillar dem varmt och snabbt. Servera över ris eller grillade grönsaker.

Vad du behöver

Hur man gör det

Placera jalapenos och vitlök i en mixer eller matberedare. Mala till en massa. Tillsätt resterande ingredienser, marinade ingredienser och fortsätt blandning. Skär stek i 1 tums skär och lägg i stor skål. Häll 2/3 blandad blandning över kött och lock. Låt marinera i 3-4 timmar. Placera kvarvarande 1/3 marinaden i en lufttät behållare och förvara i kylskåpet tills det är färdigt att använda.

Förvärm grillen. Ta bort reserverad marinad från kylskåp och låt stå vid rumstemperatur.

Trä kött på spett och lägg på grillen. Baste ibland med återstående marinaden. Grillspettar i 10-15 minuter, vänd så ofta. När köttet är kokt, ta av det från värme och servera. Du kan också lägga skivad paprika till dessa spettar om du vill.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 496
Totalt fett 17 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 144 mg
Natrium 2 463 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 3 g
Protein 53 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)