Cheesy Ham Pasta

Cheesy Ham Pasta är ett läckert och tröstande huvudrättrecept som använder hackad skinka, lök, grön paprika och två sorters ostsås. Nacho-såsen ger såsen lite spark.

Det här är ett utmärkt sätt att använda upp kvarvarande skinka efter jul eller påsk. Receptet är hjärtligt men har massor av smak och färg. Servera den med en grön sallad eller en fruktsallad tillsammans med lite rostat vitlöksbröd. Till efterrätt skulle vissa brownies vara perfekta.

Vad du behöver

Hur man gör det

Ta en stor kruka med vatten till koka.

Under tiden, i en stor stekpanna, värm smöret och olivoljan över medium värme. Tillsätt lök och vitlök. koka och rör om i 3 minuter. Lägg till paprika och skinka; koka och rör om i 4 till 5 minuter längre eller tills grönsakerna är skarpa anbud.

Lägg pastaen i kokande vatten och rör om. Ställ in timern för rätt tillagningstid enligt förpackningsanvisningarna.

Lägg sedan till sås, ostdunk och mjölk till skinkblandningen i stekpannan. Jag använder mjölken för att skölja flaskorna sås så att du får allt ut. Blanda blandningen till en simmer, minska sedan värmen till låg, och låt svalna medan pastan lagar mat.

När pastan är klar, dränera och placera på serveringsplattan eller skålen. Sked sås över pastaen och servera omedelbart.