Butternut Squash Bisque Recept

Den milda sötmen av butternut squash soppa kompenseras perfekt med en trio av färska, smakliga örter. Lägg till tung grädde i den redan flätiga texturen av renad squash och du har rik, tjock bisque för att servera för en första kurs eller en lätt huvudrätt.

Kockens anteckning : Detta recept kan enkelt omvandlas till en vegetarisk maträtt med hjälp av en bra vegetabilisk beståndsdel i stället för kycklingbeståndet.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor gryta över medium, sauté lök, selleri, timjan, rosmarin och salvia i olivolja i 5-7 minuter, tills grönsakerna blir ömma. Tillsätt salt och peppar och smör grönsakerna och örterna i ytterligare 2 minuter.

Tillsätt smörgås squash och kycklingfyllan till pannan och sätt soppan att simma. Minska värmen något, täck och simma soppen i 20 minuter, tills squashen är öm.

Puree soppan i en bänkskiva eller med en nedsänkningsblandare tills den är helt slät. Rör i den starka grädden och värm genom. Servera bisque hett, garneras med croutons .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 214
Totalt fett 19 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 45 mg
Natrium 198 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)