Hawaiian Loco Moco Grill

Sedan 1990-talet har hawaiiska grillen blivit en stor hit med hundratals restauranger som dyker upp över hela landet och börjar sprida sig internationellt. Denna grundpelare för Hawaiian BBQ kan bara vara den ultimata komfortmat. En grillad burger patty toppade med rik gravy och serveras på ris med ett stekt ägg på toppen. Det anses också vara den perfekta baksmälla kur.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbereda sås, simma buljong sojasås, Worcestershire sås, honung, ketchup, lökpulver, svartpeppar och salt i en medium kastrull i 5-6 minuter på medium värme.
  2. Öka värmen till medelhög och i en separat skål, blanda ihop vatten med majsstärkelse tills den är väl kombinerad. Skaka långsamt i sås och rör om tills blandningen har förtjockats.
  3. Avlägsnas från värme och låt svalna tills den är klar att användas. Rewarm gravy precis innan du serverar loco moco.
  1. Förvärm grillen för medelhög värme.
  2. Form 6 stora patties av 2 pounds / 900 g nötkött. salt och peppar dem efter eget tycke. Placera på en grill och laga i 5-6 minuter per sida eller tills de når en inre temperatur på 165 grader F / 75 grader C.
  3. Ta bort från värme och tält med aluminiumfolie för att hålla dem varma.
  4. Koka ägg efter eget tycke.

För att servera, placera en 1/2 till 1 kopp värmt klibbigt ris på en tallrik, topp med en burgerpatty, sås och sedan ägg. Servera med en sida av din favorit potatisallad och hackade lök.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1114
Totalt fett 22 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 285 mg
Natrium 606 mg
kolhydrater 157 g
Kostfiber 4 g
Protein 62 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)