Bundt Grunder - Hur man använder en Bundt eller Formad Cake Pan

Bundt och formade kakor är stora på presentationen

När det gäller mat är presentationen allt. En Bundt® eller formad kaka glädjer ögat, varnar smaklökar och ställer in scenen för den härliga serveringen att följa. Hur kan någon motstå en skiva av en Bundt-tårta. Som de säger är första intryck verkligen viktigt.

Bundt®-bakpannan introducerades 1950 av Nordic Ware, och dessa bakpannor har blivit ett mycket populärt bakverk i hemköket .

Bundt-pannor kan fås i olika storlekar och former för kakor, muffins, muffins, kortkorgar, geléer eller sallader samt jämn köttfärs.

Även om det finns olika andra märken av formade bakpannor på marknaden, reglerar Nordic Ware vad gäller sortiment, original och traditionell design, samt enastående pankonstruktion och bakverk. För dem som älskar att baka med silikonpannor, kan du också hitta dessa i olika former.

En Bundt-pan är ett perfekt fordon för kaffekakor eftersom det låter bra att experimentera med ingredienser i receptet, lägga till nötter, skapa en toppning, sätta in en fudgtunnel, även en marmorkaka ser underbar ut i en Bundt-form. Du kan också frosta tårtan eller inte, det är upp till dig. De ser fantastiskt ut med en tunn glasyr droppad över kakan eller bara ett pulveriserat socker strö.

Dessa kakor reser också väldigt bra med praktiskt taget ingen rädsla för att ett lager glider ut, och de är lätta att skära och tjäna. Det gör dessa kakor fantastiska för pottluckor eller efterrätt / kaffefunktioner. Betraktad en specialpanna , kakorna från dessa tenderar att se ut som om du spenderat mycket mer tid på att göra denna efterrätt än vad du faktiskt gjorde.

Mottagarna är verkligen imponerade av utseendet på dessa kakor.

Bundt®-panen som visas är en Nordic Ware 12-cups Classic Bundt® Pan med Teflon nonstick-beläggning. Den har använts i över 20 år och producerar fortfarande bra resultat. Även om det har uppburit några repor genom åren, är kakor fortfarande lätt borttagna. Observera att denna typ av pan bakar tårtan upp och ner, därför måste den vändas efter det har svalnat. Här är några användbara tips om hur du använder en Bundt-pan:

Bekvämlighet Funktioner

Hur man använder pannorna

Baking & Icing Tips

Bundt®-pannor är lika lättanvända som vanliga kakor och desserter som de producerar kan enkelt och snabbt garneras. Jag finner mig själv att göra mer Bundt-kakor än vanliga, på grund av kokkärlens bekvämlighet och presentationen av den färdiga efterrätten.